Image description
ELEKTRA-INSTALLATIES
HaMu verzorgt alle installaties en voldoet aan de nieuwste NEN 1010 en NEN 3140 normen.

ELEKTRA-INSTALLATIES

HaMu verzorgt alle installaties en voldoet aan de nieuwste NEN 1010 en NEN 3140 normen.

HaMu heeft ruime ervaring met alle aspecten op het gebied van elekta-installaties. U kunt bij HaMu terecht voor het  ontwerp, de uitvoering, reparaties en onderhoud van uw elektra-installatie. Hierbij kunt u denken aan de groepenkast, krachtstroom, data-installaties, brand- en alarminstallaties, noodverlichting, ledverlichting, tuinverlichting, airco-installaties, 12 Volt zwakstroom of grotere vermogens zoals 125A voor bedrijven. Ook het aansluiten van PV panelen behoort tot de elektra-installaties. Alle installaties voldoen aan de meest recente NEN 1010 en NEN 3140 normen.

GROEPENKAST   

Centraal elektrapaneel in uw woning of bedrijf. De groepenkast kan uitgebreid worden of geheel vervangen.

KRACHTSTROOM

Wordt vooral toegepast bij het gebruik van zware apparaten, zoals een inductiekookplaat of een sauna.

DATA-INSTALLATIES

Netwerkbekabeling voor zowel particulieren en bedrijven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de UTP-kabel voor digitale televisie.

BRAND- EN ALARMINSTALLATIES

Aanleggen en onderhouden van brand- en alarmsystemen om u te voorzien van een veilig thuis met behulp van camera's, alarmen en brand- en rookmelders aangesloten op uw elektra-installatie.

VERLICHTING

Hierbij kunt u denken aan een verlichtingsplan binnenshuis, maar ook aan tuinverlichting. Daarnaast kunt u overstappen op LED-verlichting om uw energieverbruik te verminderen en dit is tevens goed voor het milieu.

PV PANELEN

Met een omvormer wordt de opgewekte energie omgezet naar wisselstroom en is gebruiksklaar voor uw woning of bedrijf. U kunt kiezen voor een omvormer per PV paneel. Mocht er schaduw op één paneel vallen, heeft alleen dat paneel een verminderde opbrengst, de overige panelen behouden de opbrengst van 100%.

>
<