Image description
Over HaMu

Over HaMu

HaMu is in 2009 opgericht door Jan Willem Hartgers en Stefan Mulder. Beiden hadden toen al 20 jaar ervaring in de installatiebranche. Bij HaMu brengen ze die ervaring met passie in de praktijk en dat combineren ze met een sterk klantgerichte instelling , de mannen van HaMu zijn er als het nodig is!

De bedrijfsnaam HaMu is een samentrekking van de achternamen van de oprichters, die ooit collega's van elkaar waren: Jan-Willem Hartgers en Stefan Mulder. Beide hebben ruime ervaring met alle aspecten van het installatievak - van werkvoorbereiding en -planning tot en met de uitvoering. Beide mannen zijn met een forse dosis enthousiasme, als echte vakidioten, aan dit nieuwe avontuur begonnen.

Op 1 maart 2009 is HaMu Totaalinstallateur van start gegaan. Het in Twello gevestigde bedrijf, valt niet allleen op doordat het 'complexe' technische installaties tiptop verzorgt, maar ook door voor, tijdens en na de werkzaamheden optimaal contact met de klanten en andere betrokkenen te (onder)houden. Volgens HaMu is dat het geheim achter een perfecte technische installatie. 

HaMu doet de deur pas dicht als de klant een perfect werkende installatie heeft. Dat beloven we en die belofte komen we na: afspraak is afspraak.